Не се страхувай от морето Черно

Величка Николова -Литатру 1
Зеленоокото море те чака...
С милувка нежна ще те приласкае,
а песни ще запее бяла чайка,
та за любимия да замечтаеш...

Не се страхувай от морето - Черно,
плаши се от сърцето си неверно!

Автор - Литатру1
13 август 2018 г.
България, София