Любов 7

Дмитрий Погребняк 555
Зі спогадами думки як рій бджіл гудуть
зелені очі твої як смачний мед
звичайно від любові тільки насолоди ждуть
і почуття знаходять з тягарем нових прикмет...
Я розумію до тебе прилип мабудь навічно
знань джерело стала для мене твоя душа
свої висловлювання я завжди пишу логічно
але серцем відчуваю мені ти рідна не чужа...
З тобою я готовий провести все своє життя
рука об руку йти в радості і смутку
сприймати кожен день як нове відкриття
адже людське життя проходить дуже хутко...