Любов 6

Дмитрий Погребняк 555
В думках про тебе я заблукав у часі
в безвір'я у майбутнє настала вічна ніч
"до самого кінця"-ти розписалася у фразі
та може поступилася і пошла на зустріч...
В думках про тебе я забув любов
а ти вирішила жити в суцільному мовчанні
у відповідь до тебе я теж якось захолов
і вирішив що почуття розбудять події незвичайні...
В думках про тебе очі згадаю і світанок
життя кипить в мені і б'є ключем
скажу що жити не можу я без тебе наостанок
і мабудь ми с тобою від долі не втечем...