Серпень 2

Дмитрий Погребняк 555
Видно в небі сонця променистого сліпуче око
та за зачіскою з хмар раптом воно ховається
серпень найвражайніший місяць всього року
і треба пам'ятати що скоро осінь наближається...
В променях сонячних пташки пригрівшись співають
перелітаючі з гілку на гілку немов граючи
так вони дерева з добрим ранком вітають
води росинки освіжаючі на льоту ковтаючи...
Природа царствена в зелений колір пофарбована
і літом можна ще цілий місяць милуватися
а взимку нас будуть гріти овочі законсервовані
і треба зараз вже до змін погодних готуватися...