Сонет про вранiшнiй облом

Серез
На роботу йдучи зранку
Зачепився за ідею:
Взяти кави філіжанку
Та молочного коктейлю.
Сів за стіл навпроти банку
На верандочці готелю,
Підізвав офіціантку
Що їй було б стать моделлю.

Запитав пароль вай-фаю,
А вона відповідає,
Що вай-фаю в них немає.

Як же так? Оце цікаво.
Навіть розхотілось кави.
Встав, та геть пішов по справах...