Струйни валежи на любовни копнежи

Величка Николова -Литатру 1
Днес валя напоително, струйно,
в зажаднялата гола Земя.
Тя недра бе разтворила – буйно -
да се влеят любовни зърна.
Те покълват навред, постоянно:
нежни тръпки с любовен стремеж…
Женска гръд се люлее спонтанно
от милувки на палав младеж.

Автор - Литатру
събота, 11 август 2018 г.
България, София