Навiки збeрiга...

Белякова Светлана Николаевна
Пишатися в Житті не треба,
чи є чим , чи не має.
Нехай здоровий глузд перемагає.
Вітерець жене за щастям,
за котрим стліваю.
Образи не тримаю.
Вболіваю завжди за тих,
хто поруч Душею та серцем.
Ціную, бо життя було з гірким перцем.
Зла не тримаю,тепло їхнє зберігаю.
Бо коли рідні та близькі люди
йдуть з життя,тоді до ліктя вже не дістанеш,
журбу не сховаєш.
Цінуйте кожен день, на вагу золота,
бо вороття часу не має,
він стрімко біжить,нас не питає,
лише справжню любов навіки зберігає.