На мен ми стига зрънце от България и палав стих с

Величка Николова -Литатру 1
Отде ли идват летните ни страсти?
Дали не са от Черното море,
или от жажди – вечни и опасни
и чужди брегове да разберем.

На мен ми стига зрънце от България,
любов – семейна, нежна като бриз,
огнище  - родно, с дворче като в Рая
и палав стих с рисунка - за сюрприз!

Автор - Литатру
петък, 10 август 2018 г.
България, София

Фото - огнище - родно, стихосбирки и рисунки на Литатру - за сюрприз  :)