Алгыс

Санаара Шилеув
Лынкыныыр алгыhым тыллара
Дуорайан халлаанна к8ттyлэр
Уот буруо сытынан кy8рэйэн
Баар дьоммор
Тускулаан тиийдилэр
Алыптаах иччилээх тылларым
Хас биирдии киhини абылаан
Илинтэн сыламныыр кyyстэрим
Сyр уотун илиибэр ыыттылар.
Ол аптаах уот Сири дойдуну
Тулалыы эргиччи к8тт858
Сандаарар сахалар тыыннарын
Аныгы олоххо тиэртэ5э.
8бyгэ силистээх ситимэ
Уhааран кyyhyрэн т8нyннэ
Уда5ан кyлyмнyyр yйэтэ
Уруйдаан Айхаллаан
Дьэ кэллэ...
Санаара, Тыва 2018.