Как си, дъще?

Величка Николова -Литатру 1
С тревожни мисли
все при теб се връщам –
дете, неповторимо във Света…
Тревожно те сънувам!
- Как си, дъще?
Спокойно ли е в твоята душа?
Порасна и не мога да те скътам
във старите си немощни ръце,
но обичта си майчина
ще кътам…
додето тупа моето сърце!

От мама - Литатру!

четвъртък, 09 август 2018 г.

(На разходка около вилата с дъщеря ми преди 4- 5 години. Област - София, България)