Viss, kas ir skaists visapkart - tas Tu!..

Феликс Кац
                E. K.

Viss, kas ir skaists visapkart – tas Tu,
Saules zeltais stars - tas Tu,
Debesu platibas zilas - tas Tu,
Pirmais lietus piliens - tas Tu
Muzigs milestibas avots - tas Tu,
Un cilveku vienosanвs - tas Tu,
Un pavasara acis - Tavejie,
Ziedu skaistums - Tavs,
Brinumu putnu dziedasana – tas Tu,
Triumfa arka mana - tas Tu,
Baltвs naktis manas – tas Tu,
Avota udens spodriba - tas Tu –
Viss, kas ir skaists visapkart – tas Tu!..

29.04.98