Присмаки кавових ранкiв

Виктория Барановская
Присмаки кавових ранків,
Ночей післясмаки,
Солодкість на двох світанків,
Ніжне стискання руки.

Шалений пульс на зап'ясті,
Порогу остання мить...
Смакує спогадом щастя,
Фантомним болем щемить...

        Донецьк, 08.08.2018