в порожнечу

Наталья Беляева Ерух
ПРОЗОВІ МІНІАТЮРИ.

В ПОРОЖНЕЧУ.


Стиглої вишнею призахідне сонце на бузковой скатертини неба


На прозорий струмок обережно злiсти листя лягають...


Квапливо і нервово курячи, він тривожно запитав:
-А ти чув,
як тонко - ніби плаче дитина, - кричить знесилений заєць-підранок,
коли бачить,
що його виявив мисливець?..

Закривавленою раною призахідне сонце на розірваному савані неба.

-  Марно...

08.08.2018


в пустоту

Одесарт

Спелой вишней закатное солнце на сиреневой скатерти неба


На прозрачный ручей осторожно золотистые листья ложатся...

Торопливо и нервно куря, он тревожно спросил:
-А ты слышал,
 как тонко - словно плачет ребёнок, - кричит обессилевший заяц-подранок,
 когда видит,
 что его обнаружил охотник?..

Окровавленной раной закатное солнце на разорванном саване неба.

...бесполезно