ще один Ангел полинув на небо..

Леман
..ще один Ангел полинув на небо..ще одне мінус життя..
..Господи!!..чому у тебе потреба зупинять серцебиття??..

..чом наші діти тобі завинили??..чом їх збираєш собі??..
..скільки вже Ангелів ми схоронили??..скільки вже нас у журбі??..

..чом не збираєш пихатих та гидких..злодіїв та волоцюг..??..
..чом по землі ходять бридкі нікчеми..тягнуть по долі ланцюг??..

..серце кривавими слізьми вмивається..очі в скорботі від сліз туманіють..
..стогін крізь біль до небес проривається..душі у мить самотіють..

..Господи..скільки??..скажи..скільки ще??..годі вже..годі!!..- у відповідь тиша..
..плаче природа скорботним дощем..біль з кожним Ангелом глибша..

..нам не почути у відповідь слів..що нас знеболять та втішать в скорботі..
..так наш Господь там збирає синів..ворог най згине в болоті..

..важко нести біль та сум по життю..рани душі не загоять хвилини..
..Вічная пам'ять Ангелам Світла..Світлая пам'ять щоднини..


\\..йому виповнилося лише 19..\\