Кубик Рубика

Наталья Беляева Ерух
Кубик Рубика

Верлибр.

Большая, сердитая птица осени
Снесла кубик Рубика
И высиживает белый цвет.
Из него вылупятся
Белые небесные квадратики,
Из которых потом сложат
Твое лицо.

Фото автора

08.08.2018

Катерина Мiщук - вiршi

Великий сердитий птах осені зніс
Кубик Рубика
І висиджує білий колір.
З якого повилюплюються
білі небесні квадратики,
І з яких потім складатимуть
твоє обличчя.