Тормыш матур

Рябина Хат
Тормыш матур эгэр курэ белсэн
Татый алсан эгэр тэмнэрен
Бэхетлэргэ кумелеп яши ала
Курэ белгэн, шунын ямьнэрен.

Буген яшик, буген анлыйк дуслар
Хяр мизгелнен кабатланмасын
Сарыф итмик кадерле коннэрне
Кунеллэрдэ ташкын тынмасын!

Бэхет бит ул куанып яшэсэн
Хярбер аткан танга, иртэгэ
Ходай безгэ сэлэмэтлек бирсен
Сау картлыкка барып житэргэ!!!!!