Фейсбук

Николай Супличенко
Біда не ходить одна

Жили собі тихо
Без чвар і без мук.
І раптом це лихо:
Нахаба фейсбук.
У кожну оселю,
У кожну кімнату…
Ну, чисто Омелько
брехливий, пихатий.
Господарем лізе,
Краде найдорожче.
То що він із лісу,
Що час наш толоче???
І вигоне з дому
Чаї і чарчину.
Мені лиш одному???
З екрана дівчину.
І на задвірки
Та бесіда тиха:
Віртуаговірка
Меню цього лиха…
Якщо маєш ти
славнозвісну мобілку
від цеї біди
«буку» в фейс-
Та одвірком!!!!