Znowu pada deszcz

Ключник Олег
Українське тлумачення Ключник Олег.

Група "Lady Pank".

Дощ іде, було так вчора,
«Знову Ти» - то твої слова!
В снах моїх, не помінялось,
День, як день, - не відрізнялось!

Знать не хочу — що, і як!
Що казати — так, не так,
Не умів кохати прямо,
Доля — посміялась з нами!

Вчора ще змінитися хотів,
І піднятися — без крил!
Іще вчора бути міг далеко десь,
А сьогодні, знову пада дощ!

Кажеш мені своє гарне імя,
Плине, адже,то ж навкруги - плине ,
Кажеш, що нічого не змінило ,
Так як є — завжди раніше було!

Не хочу….

Ще вчора….


Pada deszcz - tak juz bylo wczoraj,
"znowu Ty"- to sa twoje slowa..
W moich snach - nic si; nie zmienilo,
Dzien jak dzien - tak juz przeciez bylo!

Nie chce wiedziec jak i co,
Po co mowic to nie to!
Nie umialem kochac wprost,
Znowu zakpil los…

Jeszcze wczoraj chcialem zmienic w sobie cos,
I odleciec byle gdzie oooo…
Jeszcze wczoraj moglem byc daleko stad,
Dzisiaj znowu pada deszcz…

Wolasz mnie - slysze swoje imie ,
Plyne wiec - przeciez wszystko plynie!
Mowisz ,ze - nic sie nie zmienilo,
Tak juz jest - tak juz przeciez bylo!…

Nie chce…

Jeszcze wczoraj!….

Серпень 2018.