Везба

Величка Николова -Литатру 1
ВЕЗБА
(На моя мил съпруг - Тру)
Автор - Величка Николова - Литатру1

Слънчеви лъчи се скриват,
гасне на деня жарта,
а сърцето ми открива
на живота – радостта.

Трепкат нежните звездички –
пишат римички – везба…
Нека знаят вече всички,
че за мене си съдба!

Автор - Литатру

събота, 04 август 2018 г.
България, София

Фото - Фейсбук.