summer night...

Ольга Карпилова Окей
В жизни всегда — Сезон...
То — Яблони цветут, то — Яблоки уже падают, Кому — Что...

............... I loved him - when I left him,
............... I'm doing forever in a minute,
............... that summer night - I had to go...

© Olga Karpilova  «summer night...»