Она ватанимни яхши к раман!

Рахим Карим
***
;аерда йў; экан сув ила тупро;,
;аерда унмайди гул ила янто;.
Барча ўлкалардан ;ам кўра кўпро;,
Она ватанимни яхши кўраман!
Ота ватанимни яхши кўраман!

;аерда йў; экан мусаффо ;аво,
;аерда йў; экан ложувард маъво.
Тайланд, Амирликдан кўра аввало,
Она ватанимни яхши кўраман!
Ота ватанимни яхши кўраман!


;аерда йў; экан бу Офтобу Ой,
;аерда юлдузлар кўрсатмас чирой?
;анча юрт бўлса ;ам бадавлату бой,
Она ватанимни яхши кўраман!
Ота ватанимни яхши кўраман!


;аерда йў; экан гўзал одамлар,
Тенгги йў; сулувлар, нозик баданлар?
Гўзаллар ичра мен энг суюк, дилбар, 
Она ватанимни яхши кўраман!
Ота ватанимни яхши кўраман!


Борганман Тиёншон, Помиригача,
Дунёнинг ;ав;ази, Сибиригача.
Юракнинг ;ил янгли; томиригача,
Она ватанимни яхши кўраман!
Ота ватанимни яхши кўраман!

;аерда йў; экан сув ила тупро;,
;аерда  унмайди гул ила янто;.
Барча ўлкалардан ;ам кўра кўпро;,
Она ватанимни яхши кўраман!
Ота ватанимни яхши кўраман!