19. 07. 18

Пташка Ив
зрозумій, мені всі ці слова - байдужі
кожна буква і кожна кома
я давно перестав битися у конвульсіях
щоб комусь розказати,
як поживає моя життєва втома

мені все одно на ці мовні звороти
багатство і красність своєї мови
я давно вже мовчу про всі вибрики волі
і не хочу ставати в ряди знедолених
сімнадцятилітніх інстаграмних поетів.

08:43
19.07.18