no wonder...

Ольга Карпилова Окей
Суверенность — Качество хорошее...
Но— НепОнятое, а Иногда и НепонЯтное для Окружающих...

.............. no wonder, you’re so stubborn
.............. nobody ever made you dig deeper
.............. no wonder, you’ve got demons
.............. everything you ever did
.............. is coming back around...

© Olga Karpilova  «no wonder...»