Живу

Леся Мороз-Рекотова
Дала волю думкам,
Радість в серце впустила,
Біль, образи прогнала - полегшало.

Подивилась кіно,
Пила каву з цукерками,
І читала роман про любов.

Так давно не було,
Це усе у минулому.
А тепер повернулось. Радію й живу.

04.08.2018