Зи гъалат ар

Гулья Мисриханова
 За авур кьван гъалат/ар гъваш ат/удай мук/рат/ар.
Аманат хьуй лагьана , мукъаятдиз ат/ана.
Эцигда са кьац/ал за, а гъалат/рин харал са.

 Хьайибур чеб-чпелай авурт/а за гъилелай.
 Ат/уз жедач завай вири , мук/рат/арни жеда къуьруь.

Килигна зун са патаз , гъалат/ри тарс гана заз
Бахтни гана гъалат/ри , алдатмишнач жаллат/ри!


Герек туш заз герек туш , гъимир куьне мук/рат/ар
Ажеб хъсан кар хьана , авуна за гъалат/ар.

Маса чилел  алат/ани дамахзава ВАТАНДАЛ
Хас къилих я инсандиз хайи муг кьадай чандал.

Намусди регъвейт/ани къеневай рик/ хъсандиз
 Гьунаррин агалкьунар , галч/урда за  ВАТАНДИЗ