Чивин

Рахим Карим
Чивиннинг ;ам а;ли бор,
Чивиннинг ;ам нафси бор.
;ийла-макр ишлатар,
Чивиннинг ;ам ;асди бор.

Унинг ;ам орзуси бор,
Унинг ;ам ма;сади бор.
;онхўрларнинг биттаси,
Унинг ;он сўргичи бор.

Йирт;ичларнинг биттаси,
Одамхўрлар миттиси.
Вампирларнинг уру;и,
Табиат ;амшираси.