Кун гьар са югъ хийирлуди хьуй дустар

Гулья Мисриханова
 Акъатнава зи чандавай галатун,
Себебни я зун ахварай аватун.
Зи дак/ардихъ сесер гала билбилрин
Гъавурда тваз зун , уьмуьрдин делилрин.

Экв гана заз ц/ийи йикъан ракъини
Акъая на вилер лугьуз... вичини.
Къе къуватар гзаф гуда накьалай
Квез герек я уьмуьр вилер акьалай.

Хуш хьана заз , ракъини ик/ лагьайла
Дуствилелди ц/ийи югъ зав рахайла.
Рази хьана йикъал заз гай берекат,
За уьмуьрдик кутуна мад гьерекат.

Квезни хуш жедай гафар  жагъуриз фад
Къелемдалди твада за ц/арц/е са-сад.
Яваш-яваш лугьуда квез зи къастар.
Куьн гьар са югъ хийирлуди хьуй дустар!