Èíîñòðàííûå êðè÷àëêè íà FIFA 2018

Êðèñòèíà Øèïóíîâà
Àíãëè÷àíå:
1. The English are in Russia, ooo,
Drinking all your vodka, ooo,
England’s going all the way, ooo.

Don’t take me home.
Please, don’t take me home.
I just don’t wanna go to work.
I wanna stay here and drink all your beer.
Please, don’t,
please, don’t take me home;

Ôðàíöóçû:
1. Gerard Depardieu
sort nous ta vodka,
on va la gagner chez toi;

2. Benjamin Pavard,
Je ne pense pas que vous connaissez.
Il sort de nul part,
Une frappe de b;tard,
On a benjamin Pavard;

3. N Golo Kant;,
il est petit,
il est gentil,
il va bouffer Lionnel Messi!