Тепле сонечко

Надежда Струлева
Тепле сонечко надвечір
Ллє проміння золоте
На зелені віти вишень,
Різнотрав'я та лице.

Барви й тіні скрізь виразні,
Вітер стих, цвіркун співа.
Небосхил блакитний, світлий
І лише захід у хмарках.

Де-інде зав'ється жайвір
У пісні радісній своїй
Про поля і про світанки,
І про рідну височінь.

Впали роси вже на стежки,
Що ведуть у майбуття:
Невловиме, неповторне,
Справжнє і просте життя.

2.08.2018