Кожного разу iнша

Олександр Мачула
Коханий, я повинна заявити,
що кожну ніч із іншою ти спиш.
До чого тут сім’я, робота, діти?
Та заспокойся, мов окріп кипиш!

Не треба мені тикати юрбою
і виявляти крайньої злоби.
Постійно я працюю над собою
і змінююсь суттєво щодоби!

02.08.2018