Дай мен1 пораду

Анатолий Ляпатинский
О, праведний Боже,
дай мені пораду,
хто нам допоможе
в цій Верховній Раді.
Що б у нашій Раді
Пани мали розум,
при сучасній владі,
прозріли невдовзі
Людей шанували
які їх годують,
на собі відчули,
як вони страждають.
Що б всі депутати
жили так, як люди
на таку зарплату,
що панує всюди.
Зжалься, святий Боже
подолати бідність,
так-жити не можна
що б втрачати гідність