Заграви

Валентина Вересоцкая
За обрій сонечко заходить
В небесну лагідну блакить
І бродить.Ніченькою бродить.
Дрімає тихо і мовчить.

Заграви лагідно згасають.
По-материнськи пліч-о-пліч.               
Благають.Ніченьку благають.
Лягаймо спати. Відпочить.

Липень 2018р.