День ангела - татова дата

Надежда Рубан
День ангела - татова дата.


За обідом сьогодні випю келих вина,
Я сьогодні помяну свого тата,
Бо тепер він на небі, в чужині я одна,
В мами рідні зібрались на свято.

Келих випю вина, аж до самого дна,
І згадаю , яка у нас втрата,
Як нас тато чекав на Петра і Павла,
На день ангела - татова дата.

За столом ,там ,у мами, усі сестри мої,
І брат на баяні зіграє ,
Заспівають сади і заплачуть гаї,
Бо вже нашого тата немає.

Будуть згадувать все, заспіває ще хтось,
І будуть жарти за столом звеселяти,
Буде грати баян, ну а потім якось,
Нишком мама сльозу витирати.

Промайне в суєті день Петра і Павла,
Пронесеться від хати до хати,
Аж до вечора в мами буде гамірня,
Тільки скрипка не буде лунати.

Автор; Н. П. Рубан.