Цаемаен фаераедыди хуыцау?

Татьяна Плити
Цаемаен фаераедыди хуыцау?
Куыд аераегмае аез фембаелттаен даеуыл...
Куы мын фаедаетты алцыдаер раедау,
Уаед ацы хатт нае ауаерды маеныл.

Мае заердае мын куы бакодта бынсыгъд.
Нае баззад фадат амондаен аеппын.
Аентыст даер ма мае дард баестаем фаелыгъд.
Заегъут ма мын,куыд сахуырон цаерын?


         *****