Серед згуб та зваб

Олеся Райська
 
Якщо помножити мій час на простір твій
та й існувати в тих координатах
геометрично …  яблуко та змій,
а на перетині -  зеро оте, закляте…
і зводить з розуму те фліртування доль,
спокусами по колу - все по колу...
яка ж мені в цій п'єсі вийшла роль,
який фінал.... а очі твої долу...
дивись - прекрасний яблуневий сад!
але ж не райський, може, трохи - майже
оптимістично... серед згуб та зваб
ти - садівник?!  чи може знань тих дайджест?!
така вже роль... чи ігри ролеві?
драматургія щось кульгає -  помічаю
"to be or not to be," чи просто "с'est la vie"?
тобі я з'ясувати це бажаю...