а край так видно

Вера Деревьянко
Ніхто незнає
 що ізнами буде
Хтось згорить
а хтось утоне
Когось убьють
А.хтось щасливо буде жить
Та смерть нікого не забуде
Перемогу над життям здобуде
Тому спішу полюдськи жить
Щасливой бути не тужить
Потанцюю поспіваю
попрацюю погуляю
І дійду отак до краю
Сама себе я звеселяю
І думаю
 іду до РАЮ