моя iстина

Вера Деревьянко
Для мене танці як зарядка для мене танці як масаж
Після танців все впорядку
Піт тече і тілу клас

Себе бодро відчуваю
Насолоджуюсь собой
Танцювать всіх призиваю
Яке це щастя Боже Мой