Зрада

Петренко Виктория Витальевна
Як можна все це зрозуміти,
Коли в душі потворний мітинг?
Коли ти маєш обирати,
І результатом стане зрада?

Як можна чесність проміняти?
Сумління кидає гранати.
Невпинно розриватись? Втішно!
Адже завжди є вибір інший.

Що без турботи непокоїть
Почесну людяність героїв?
Годуй вовків, заплющуй очі
В часи любові надробочі.

Хто стане першим на сторінці,
Технічно вигравши у бійці?
Я, панно, зрадник, але вдячний.
Прошу лише, мені пробачте.