У иншого чоловика... Экс на Марию Погорелову

Солодкая Любовь Воронина
                на http://www.stihi.ru/2013/07/27/646
                "Ще казали люди..."
                авт. Мария Погорелова

У іншого чоловіка, не поїде стріха,
Бо він крепкий розум має, йому не до втіхи,
День у полі, дома жінка, вечеря чекає,
Діти з радістью чекають, батька обіймають,    /зустрічають
Не боронить йому совість, чарочку пропустить,
По-чабаньські юшку з м'ясом,.. гарненько закусить,
Все хозяйство перевірить - аж душа заграє,..
Бо жде його кохана мила, в ліжку вже чекає...

Це не мрія, це Любов!

Экс! Звичайно буде знов вірш про чистую любов

От автора:

Название стихотворения пришлось
написать русским шрифтом, так как
украинские буквы просто не отображаются
по техническим причинам мне неподвластным