така тривала спека...

Виктория 72
така тривала спека, увесь тиждень...

      і раптом ,
           зранку, задощіло за вікном...
                о ,як же я люблю таку погоду-
        тихенький дощик ,крапа за вікном...

  він навіває  щирі думки с ходу...

             душа тремтить ,тремтить,тремпить...

                всі ці думки  про гарне,добре, складне..
                про те життя-яке дарують нам-
                дерева,квіти,зорі,небосводи,
                ліси дрімучі  ,пташині співи по гаям...

                люблю я дощик,теплий ,літній ,тихий...
            я з ним зливаюсь, подумки завжди...
       він ніби ,обрамляє мою душу-
  в яскраві й ніжні кольори...