Тетянi в Ювiлей

Алексей Станиславович Волошин
Світанок сьогодні родився медовим,
І пташки чарівну всі пісню поють.
Метелики роблять повітря чудовим
І в серце твоє прикликають весну.

Що стало навколо? І що це за свято?
Чому видно всюди посмішки людей?
З'явилася на світ Тетяна в цю дату,
І нині святкує вона Ювілей.

Веселкою небо тобі салютує,
І сонце цілує і ніжить тебе.
І килим чарівний квіти малюють,
Своєю красою наситять тебе.

Струмочок нехай тобі свіжість дарує,
А вітер вінок з квітів, трав лугових.
Всі птахи для тебе сьогодні воркують,
А дощик стежку пред тобою помив.

Сьогодні вітає тебе вся природа:
І гори, моря, річки, ліс і поля.
Так мине нехай завжди тебе негода,
Хай вічно в душі твоїй буде весна!

Хай в хаті твоєї вічно мір, любов буде,
Твоїх друзів сміх не змовкає завжди,
І щастя і радості, та віри в чудо -
Сьогодні я все це бажаю тобі!

31 липня 2018 рік