Lo!

Роберт Рубин
Oh!Lo!Is just what
I looking for?
Or it`s just
Why I loving you?
Kisses throw
Graves law
We need to make more.

Or you just another ho?
No! HOney I love
Your tongue. Can I use you
A little more?


Lord why? Do I wanna
Lie? Whanever girl
Gonna die.

...