Людина планети Земля

Сергей Краснопольський
Я, є Людина планети Земля.
Вільна від рабства релігіям різним
Що не скорилась настрашкам їх грізним 
Хоч перед військом їх, – я немовля.
Я, є Людина планети Земля.

Я, є Людина планети Земля.
І не важливо тут нація, раси
Блиск діамантів, ...Людини прикраси
Совість, Душа є, все інше, ля-ля.
Я, є Людина планети Земля.

Я, є Людина планети Земля.
Людству кричу схаменіться, ні зброї!
Досить нам воєн і долі гіркої.
Щастя всім людям прошу в коваля.
Я, є Людина планети Земля.

17.09.2005р.