Зiрки скажiть, може даремно я...

Валентина Ковальчук 2
ЗIРКИ СКАЖIТЬ, МОЖЕ ДАРЕМНО Я...
   
 * * * * * * *
Місяць і зірки сяють на небі.

Вічно думки, любий, про тебе!

Ти найкращий є у цілому світі!

Мій бажаний, подаруй лишень світло!

Дивний на світі, моя ты людина?

Озовися коханий, де ти мій рідний,

Ніжність моя, милий, без краю.

Мені без тебе життя не миле.

Зірочка падає, я загадаю,

Щоб швидше прийшов ти до мене.

Люблю тебе сильно і пристрасно.

Де ж ти бродиш, щастя моє?

Я попрошу місяця ясного,

Щоб підказав дорогу до мене.

Зірки скажіть, може даремно я

Душу турбую його і собі?

Але промовчать місяць і зірки.

Що ж з любов'ю моєї робити,

Добрий мій милий людина на світі?
      * * * * * * *
  Коллаж составлен из автопортрета и картинки "Магия космоса" (автора не нашла)
*******
ОТКЛИК:
Валюша, дорогая!
Замечательные, добрые
и искренние слова для
лирической песни!
У меня поздравление
с днём ВМФ России.
Нежно обнимаю
и люблю.
Олег.

Олег Калмин-Песенник-Сценарист   29.07.2018 18:58
 Дорогому Олегу оставалось жить всего 4 месяца...
*******