Молитвенное правило Богородице

Николай Москвитин
Молитесь Деве:

Пресвятая Богородица, спаси нас! Богородица, Дево, радуйся, Благодатная Мария, Господь с Тобою, Благословенна Ты в Женах и Благословен Плод Чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших! Царица Небесная, моли Бога о нас! Достойно есть, яко воистину ближити Тя, Богородицу, Присноблаженную и Пренепорочную и Матерь Бога Нашего, Честнейшую Херувим и Славнейшую Без Сравнения Серафим, без истления Бога Слова Рождшую! Владычица, помилуй нас! (40 раз)