Лъч с надежди

Величка Николова -Литатру 1
Мръкна в златните долИни,
всичко живо сън заспа.
В небесата тъмносини,
лунен диск - нощта проспа...

Плачат облаците черни,
но в душата ми блести
лъч - с надежди благоверни,
че любимият си ти!

Величка Богданова - Литатру1