истина

Вера Деревьянко
В життя мого тоді прогрес
як є цікавість
 інтерес
Коли ми маєм мрії гарні
До скону днів своїх останніх

Життя моє цікаве діло
Маю розум маю тіло
Маю душу
почуття
 і відрізок певного життя
Живу щоденно до путя
В ритмі стукає сердечко
Я людина чи овечка
Задоволена кайфую
В ритмі днів з людьми живу я
І сьогодні я в Одесі
В красуні городі-принцесі
Одеса мама приютила
І стільки щастя подарила
що спожить немає сили