Бог уехал по делам - Том Уэйтс

Валерий Дручинин
God is out of business - Tom Waits
https://www.youtube.com/watch?v=W9mhsW5aWJM

Продал я бы твое сердце к чертям,
За доллар хотя бы,
Если ты ищешь, кто вытащит тебя
из этой канавы.
Тебе не повезло. Тебе не повезло.

Корабль тонет.
Корабль тонет.
Корабль тонет.

ПРИПЕВ: Там есть течь, там есть течь в котельной, в кингстоне.
Бедные, хромые, слепые, те, кого держали в загоне
Адвокаты, убийцы и воры.
Бога нет, уехал он, по делам уехал. Уехал.
Бога нет, уехал он, по делам уехал. Уехал.

Выкапывать мертвых лопатой и киркой -
Работа есть все же.
Кровавая луна с наводнением и чумой,
С толпой будешь тоже.
Кончено все, кончено все, кончено все.

Припев

Черт возьми, такой большой соблазн
Быть хорошим, хорошим.
В мышеловке бесплатный сыр в дар.
Это - сделка, так можно.
Бога нет, уехал он, по делам уехал. Уехал.

Щурю глаза, как с монеткой дитя,
Дай позвонить, дай позвонить.

Бога нет, уехал он, по делам уехал. Уехал.
Его нету.
-----------------------------------
God is out of business

I'd sell your heart to the junkman
Baby, for a buck, for a buck
If you're looking for someone to pull you uut of that ditch
You're out of luck, you're out of luck
Ship is sinking
The ship is sinking
The ship is sinking
There's leak, there's a leak, in the boiler room
The poor, the lame, the blind
Who are the ones that we kept in charge?
Killers, thieves, and lawyers
God's away, God's away
God's away on business
Business
God's away, God's away
God's away on business
Business
Digging up the dead with a shovel and a pick
It's a job, it's a job
Bloody moon rising with a plague and a flood
Join the mob, join the mob
It's all over, it's all over, it's all over
And there's a leak, there's a leak, in the boiler room
The poor, the lame, the blind
Who are the ones that we kept in charge?
Killers, thieves, and lawyers
God's away, God's away, God's away
On Business
Business
God's away, God's away
On Business
Business, ha
Goddamn there's always such a big temptation
To be good, to be good
There's always free cheddar in a mousetrap, baby
It's a deal, it's a deal
God's away, God's away, God's away
On business
Business
God's away, God's away, God's away
On business
Business
I narrow my eyes like a coin slot baby
Let her ring, let her ring
God's away, God's away
God's away on business
God's away, God's away
God's away on business, busines