тарасiк i катерина

Терджиман Кырымлы Второй
ми спільно їли галушки.
тарасік почтітай стішкі
я замутив отую глину
про січ козаків катерину
чорнуще наше синє море
вкраїни бувшої простори
галушка чайкою несеться
пошарпать турка... чи вернеться
ти правим очечком мругала
із чашки юшечку сьорбала
лівуще око покосила
в зубах галушечку зтулила
...........................................
што за мальчік катєріна
всьо болтаєт бєз упина
только знаєт єсть і піть
нєт чтоби гваздя забіть!
.........................................
я пас ягняток край села
чи ти незаймана... була?