Троянди

Дмитрий Погребняк 555
Стояла задоволена дівчіна з трояндами в руках
можливо в чеканні електрички близько до перону
зелені очі закриті глибоко занурені в думках
їй мабудь ведмедик Тедді дзвонив по телефону...
Голову вниз схиливши вона хитро посміхалася
і тільки квітів ароматами насолоджувался ніс
і всіми силами сором приховати намагалася
но вії по зрадницькому плескали на біс...
Загорнуті в папір дев'ять життів яу у котів
рослини цілюща і холодна вода приведе до тями
пока їм треба потерпіти під сонцем в спекоті
троянди доля нагородила яскравими и палкими почуттями...